Laskiaispullaa oli saatava ja mielellään itsetehtyä. Mikä sen parempaa, kun kuohkea laskiaispulla kermavaahdon ja hillon kanssa mäenlaskun jälkeen. Tähän laskiaispullaan löysin reseptin jo viime vuonna täältä. Hyvä resepti oli otettava talteen ja kaivettava taas esiin. Leikattiin muutama pulla piparkakkumuotilla sydämen muotoisiksi, hauska idea vaikkapa ystävänpäiväksi! 

Laskiaispullan kanssa maistuu kahvi! Meillä ei ole lainkaan tavallista kahvinkeitintä. Vanha kahvinkeitin meni jo muutama vuosi sitten rikki ja presspannu otettiin "hätävarana" käyttöön. Se jäi kuitenkin salakavalasti kokoaikaiseksi kahvipannuksi ja nykyisin en enää edes haikaile tavallisen kahvinkeittimen perään. Välillä käytössä on mutteripannu, jolla saa tehtyä taivaallisen hyvää kahvia vastajauhetuista pavuista. 

KK:n keittiönumeron kunniaksi valitsin meidän keittiön olennaisimmat esineet. Pressopannun lisäksi niihin kuuluu Ceramicon raastin, josta kirjoitin täällä. Sekä Ricen:n iloisen väriset astiat. Kiireisinä aamuina kaadan jättimukin täyteen smoothieta ja otan sen mukaan. Reseptin smoothieen löytää täältä. Olen innokas kiertelemään kirppiksillä ja suuri osa meidän astioista on löytynyt käytettynä tai tehty itse. 

Keittiön kaapit pursuaa erilaisia muotteja, leimasimia ja askarteluvälineitä. Silikoni -ja piparimuotit, leimasimet ja pursottimet ovat meillä jokapäiväisessä käytössä. Keittiö toimiikin askarteluareenana silloin, kun siellä ei leivota ja moni väline toimii sekä ruuanlaitossa että askartelussa. Tänä viikonloppuna viimeistellään ystävänpäiväkortit ja askarrellaan muutama lisää. Keittiössä tietysti! :) 

Kommentit (2)

Sanna/Kototeko
3/2 | 

Ihanan näköisiä! Kiva tämä sinun blogisi muutenkin. Mikä tuossa ohjeessa on se kuohkeuden salaisuus? Erottava tekijä ainakin munattomuus. Perus pullathan on tiiviimpiä kuin laskiaispullat.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla