Tällä viikolla Innossa sisustetaan kaksiota nuorelle parille. Keskiviikkona vinkkejä on antamassa myös toimittajamme Teija Kolehmainen.

Katso keskiviikkona, mitä toimittajamme Teija Kolehmainen (oik.) ja Finlaysonin suunnittelija Anu Kanervo (vas.) keksivät Innon Saija Palinin kanssa nuoren parin kotiin juhlakattaukseen.

Kaavat ja ohjeet kattauksen tuotteisiin löydät torstaina ilmestyvästä Suuri Käsityö -lehdestä.

Samasta numerosta löydät myös Marimekon Emma Isolan ja Iittalan Terhi Ruotsilan lukijoillemme suunnittelemat kattaukset.

Teija ja Saija etsivät kattauksen tunnelmaan sopivia astioita Mokosta.
Tämä on siis ihan tuttu. Sehän on tämä, tämä... Kuka tietää?
Tämä on siis ihan tuttu. Sehän on tämä, tämä... Kuka tietää?

Joku siellä oksalla istuu ja laulaa, mutta onko se peippo, punarinta vai punatulkku? Tällä testillä voitte kokeilla, kuka perheestä tai kaveriporukasta tuntee parhaiten kesämaisemassa vilahtavat linnut.


 

Olin tutkinut netissä pyörän varaosien hintoja. Muutaman minuutin kuluttua sähköpostiin helähti polkupyörämainos.

Tuli kafkainen olo, kun sain mainospostia. Olin tutkinut netissä pyörän varaosien hintoja, ja muutaman minuutin kuluttua sähköpostiin helähti polkupyörämainos.

Kun avasin uudelleen netin, minulle mainostettiin pyöriä, pyörien varaosia ja pyöräilyvarusteita.

Haluanko oikeasti, että joku seuraa tekemisiäni 24/7? En todellakaan!

Mutta minkäs teet, kun ilman internetiä ei nyky-Suomessa pärjää. Kaupat purkavat myymäläverkostojaan, ja jos haluat tietää, mistä saa mitä ja millä hinnalla, tiedustelut on pakko tehdä netissä. Myymälässä sain viimeksi vastauksen, että katso netistä, mä oon vain harjoittelija.

Sanotaan, että Facebook tietää minusta jo enemmän kuin muistan itse itsestäni. Missä kulkee raja? EU:n tietosuojadirektiivi asettaa rajat teoriassa, mutta takaako se, etteivät kaupalliset toimijat kerää tietoa?

On pelottavaa, että joskus pelkkä tuotteen mainitseminen puhelimessa tuo minulle Facebookiin ja sähköpostiin mainoksia siitä tuotteesta. Minua siis myös kuunnellaan.

Pelottavaa