Hilloissa avautuu koko makujen maailma. Kokeile rohkeasti uusia yhdistelmiä ja yllätyt!

Koskaan ei voi tietää, mitkä maut sulautuvat suloisesti yhteen. Siksi ei auta kuin kokeilla ennakkoluulot­tomasti erilaisia yhdistelmiä.

Yllättävän monet vihannekset taipuvat hilloiksi ja marmeladeiksi. Toimituksessa testasimme, miten porkkana ja limetti ovat hyvä pari, samoin paprika ja chili. Kokeile vaikka herkullista tyrni-porkkanahilloa.

Makea ja mausteinen sopivat yhteen. Pieni tulisuus antaa usein juuri sen kaivatun pienen potkun. Tulinen vadelmahillo saa teränsä cayennepippurista.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Klassikkokin kaipaa joskus virkistystä. Vaikka mikään ei kenties voita perinteisen mansikkahillon herkullisuutta, sitä voi välillä hiukan muunnella. Limetti sopii tarkoitukseen erinomaisesti: Mansikka-limettihillo vie kielen mennessään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hauskoja hillohetkiä!

 

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla