Sirpa Peltola, 58, kaipasi elämäänsä pientä hemmotteluhetkeä äidin menetyksen jälkeen. KK:n uudistumisleikissä hän innostui upeista uusista sävyistä hiuksissa ja vaatteissa.

Sirpa Peltola on vantaalainen kehitysvammaistenhoitaja, joka työskentelee päiväkodissa. Hänen perheeseensä kuuluu aikuinen tytär.

Sirpa menetti viime marraskuussa äitinsä, joka sairasti Alzheimerin tautia. Äidin kuoleman jälkeen olo on tuntunut haikealta ja suru aaltoillut. 

”Myös työni erityistä tukea tarvitsevien lasten kanssa on fyysisesti ja henkisesti kuormittavaa, vaikka toisaalta hyvinkin antoisaa. Hoivatessani toisia unohdan välillä huolehtia itsestäni.”

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Sirpa kokee jumiutuneensa ulkonäössään paikoilleen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

”Pukeudun farkkuihin ja sporttisen rentoihin vaatteisiin kuten trikoisiin. En osaa meikata, ja heikentynyt lähinäkökin vaikeuttaa meikkaamista. Siksi minulla on ripsienpidennykset ja laminoidut kulmat. Lisään aamuisin vain päivävoidetta ja huulipunaa tai -kiiltoa.”


Jälkeen
Ennen
 

Yllä olevasta kuvaparista näet Sirpan ennen ja jälkeen -kuvat. Liu'uta kuvaa nuolimerkistä vasemmalle ja oikealle.

Sirpa innostui uusista väreistä niin hiuksissa kuin vaatteissa.

”Roosanvärisistä hiuksistani tuli tosi piristävät. Väriä voi kuulemma pitää yllä hiusnaamiolla. Leikkausta lyhennettiin ja kerrostettiin. Pidin myös vaatevalinnoista hurjasti. Sain ideoita uusiin sävyihin ja tyyliin.”

Lue Kodin Kuvalehdestä 19/2021, kuinka Sirpan upea uusi tyyli toteutui ja millaisia vinkkejä hän sai meikkaaja-kampaaja Anna Oleniukselta esimerkiksi hyvän pohjameikin tekemiseen ja hiussuortuvien kieputtamiseen. Voit lukea jutun myös digilehdestä täältä.

Vierailija

Rehellisesti sanottuna, hän näytti paremmalta ja nuoremmalta ennen muodonmuutosta. Luonnollisuus sopi paremmin.

  • ylös 35
  • alas 7
Sisältö jatkuu mainoksen alla