Jos kesälomalaukkuun ei mahdu kymmentä erilaista tuubia, pakkaa ainakin perusvoide. Sillä hoidat jopa sähköiset sukkahousut.

1. Perusvoide on myös saippua

Jos oleilet paljon vedessä, ihosi on vaarassa kuivua. Kun menet rantapäivän jälkeen suihkuun, käytä suihkusaippuan tilalla kevyttä perusvoidetta. Voide paitsi puhdistaa, myös kosteuttaa.

Perusvoidetta voi sekoittaa myös kylpyveteen. Sopiva määrä on 5-10 senttiä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

2. Viilennystä, kiitos

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kuuman kesäpäivän jälkeen saatat kaivata jotain viileää. Säilytä geelimäistä perusvoidetta jääkaapissa ja levitä sitä iholle auringonoton jälkeen. Saat viilennyksen ja kosteutuksen samassa paketissa.  

3. Toimiva tehohoito    

Kun kädet ovat karheat tai kuivat, tee yöksi tehohoito. Voitele kädet rasvaisella voiteella ja pue päälle puuvillakäsineet.

Kuiville kantapäille sopii niin ikään rasvainen voide. Suojaa jalat puuvillaisilla yösukilla.

4. Karvat veks

Sääret ja bikiniraja voivat ärtyä voimakkaista sheivausvaahdoista tai -geeleistä. Onneksi perusvoide ajaa saman asian ilman, että iho ärsyyntyy. Karvojen ajeluun sopiva voide on kevyt ja kosteuttava.

5. Sähköiset sukkahousut

Pieni voidetuubi pelastaa myös kesäjuhlijan. Jos mekko tai hame tarttuu sähköisiin sukkahousuihin, ota kämmeniin hieman perusvoidetta ja sivele jalkasi sukkahousujen päältä. Voide poistaa sähköisyyden.

Lähde: Orionin voidevinkit

Sisältö jatkuu mainoksen alla