Jos inkivääri tuppaa nahistumaan jääkaapissa, kokeile tätä vinkkiä.

Käsi ylös, kenen muun jääkaappiin inkiväärinokareet unohtuvat ajelehtimaan, kunnes ovat nahkeassa roskiskunnossa.

Hävikki harmittaa joka kerta, joten kokeile pakastaa yli jäänyt inkivääri kuorittuna pienessä pussissa. Jäisestä juuresta on yllättävän helppo raastaa tarpeen tullen pannulle pari ruoka­lusikallista. Sitkeät säikeetkin silppuuntuvat toisin kuin sulaa inkivääriä raastaessa.

Raasteenkin voi pakastaa

Raasteen voi toki myös tehdä valmiiksi ja pakastaa sopivina annoksina jääkuutio­rasiassa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Tuore inkivääri säilyy pakkasessa yhden vuoden.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla