Joskus onnettomuudelta tuntuva asia voikin olla todellinen onnenpotku. Vantaalainen Emel Naif Omer sai huomata sen hakiessaan vahingossa väärää työpaikkaa.

"Aloitin työni lehtien puhelinmyyjänä hassulla tavalla vuonna 2015. Olin työskennellyt aiemmin ravintola-alalla ja etsin uutta työpaikkaa.

Yhtenä päivänä laitoin ehkä 40 työpaikkahakemusta, ja kävi niin, että lähetin isoon pörssiyhtiöön vahingossa ravintola-alan hakemuksen.

Pahoittelin kovasti ja lupasin lähettää uuden. Tuleva pomoni vain nauroi ja pyysi minut saman tien haastatteluun. Innokkuuteni ansiosta sain paikan.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Nykyisin valmennan muita myyntitiimiläisiä. Kun siskoni etsivät töitä, suosittelin työpaikkaani heillekin. Nyt me kaikki kolme sisarusta olemme samassa työpaikassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Viihdyn työssäni ja olen saanut sen kautta paljon. Tapasin myös kumppanini nykyisessä työpaikassani. Nyt olen onnellisesti naimisissa."

26-vuotias Emel muutti perheensä kanssa Suomeen Irakista kuusivuotiaana. Emel esiintyy kahden siskonsa kanssa Kodin Kuvalehden numero 18/2017 syysmuotijutussa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla