Kulta, voisitko olla hauskempi? Mikä avuksi, kun kumppanin ilottomuus ahdistaa?
Kulta, voisitko olla hauskempi? Mikä avuksi, kun kumppanin ilottomuus ahdistaa?

”Tunnen itseni yksinäiseksi totisen ja hiljaisen mieheni kanssa. Kaipaan kumppania, jonka kanssa jakaa iloa”, lukijamme kirjoittaa.

Olen ollut yli 20 vuotta mieheni kanssa. Hän ei ole koskaan ollut varsinainen huumorimies, mutta vasta viime vuosina olen alkanut miettiä, jaksanko elää noin totisen ja hiljaisen miehen kanssa.

Aina kun arjessa tapahtuu jotain hauskaa, esimerkiksi lapsi sutkaisee jotakin osuvaa, tilanne menee mieheltä ohi. Huomaan koomiset tilanteet aina yksin. Kun sama toistuu päivästä toiseen, seurauksena minulla on tosi yksinäinen olo.

Koskaan mies ei myöskään naurahda, jos yritän sanoa jotain vähänkään hauskaa. En kaipaa rinnalleni mitään vitsinvääntäjää, haluaisin vain elämääni vähän lisää iloa. Ja kumppanin, jonka kanssa saan jakaa iloa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Jonkinlaista seksiä meillä kyllä on säännöllisesti, yhdessä nauramme paljon harvemmin. Ikävöin nauramista. Tiedän, että parisuhteessa ei kuulu olla koko ajan hauskaa, mutta onko liikaa vaadittu, että siinä olisi useimmiten aika hauskaa? Kuinka paljon parisuhteeseen saa toivoa iloa?

Totisen miehen iloton vaimo 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mitä ajatuksia sinussa heräsi? Osallistu keskusteluun tai kerro oma tarinasi alla olevassa kommenttikentässä! Voit lähettää myös sähköpostia osoitteeseen: ihmisten.kesken@sanoma.com

Tahtoisin ehdottaa sinulle erästä asiaa, joka voisi auttaa sinua miehesi kanssa.  Jos ette ole allergisia ja olette eläinrakkaita, suosittelisin teidän kotiinne koiraa tai kissaa.  Olen ihan varma, että elämänne muuttuisi iloisemmaksi.  Lemmikki voi tuoda niin paljon lämpöä ja hauskuutta teidän välillenne.  Kun seuraatte eläimen käyttäytymistä ja käytte sen kanssa ulkoilemassa, saatte siitä kumpikin suurta iloa.

Otathan huomioon, että miehesi saattaa "omia" eläimen itselleen, mutta älä ole siitä mustasukkainen vaan ole miehesi rinnalla ja tukena. Silloin olet varmasti sinäkin onnellinen. Suosittelen todella harkitsemaan lemmikkieläintä!

  • ylös 63
  • alas 35
Vierailija

Jos mies on hiljainen ja totinen, tuskin tämä luonteenpiirre mihinkään muuttuu. Siihen on vain totuttava tai sitten etsittävä sosiaaliset kontaktit muualta. Minulla on samanlainen tilanne ja yhdessä oltu lähes tuplaten enemmän. Kun olin työelämässä, asia ei vielä niin paljon vaivannut. Nyt jäädessäni eläkkeelle miehen puhumattomuuden vasta huomaakin. Lähes ainoa keskustelunaihe nykyään on sää, muu meneekin sitten yksinpuheluksi. Jos tältä lähes mykältä mieheltä yrittää saada vastauksen johonkin, tyssää keskustelu alkuunsa tyypilliseen kommenttiin:se siitä sitten. Ja piste. Monta tärkeääkin asiaa jää näin käsittelemättä. 

 

  • ylös 55
  • alas 20
Sisältö jatkuu mainoksen alla