Vielä ennätät leipomaan lakkiaisiin tai valmistujaisiin nopeita ja maukkaita suolaisia piiraita. Tässä viisi mainiota viime hetken valintaa. Valitse näistä suosikkisi.

Valmistujaisiaan juhliva nuori on juhlakakkunsa ansainnut, mutta yhä useampi vieras arvostaa myös suolaista tarjottavaa. Suolaiset piiraat on nopea tehdä, sillä niiden parissa ei tarvitse väkertää yhtä kauan kuin esimerkiksi sormiruokaa valmistaessa.

Poimi suosikkisi ja tee kerralla vaikka pellillinen piirakkaa (kaksin- tai kolminkertaista resepti silloin). Eikä ole enää huolta tarjoilusta.

Valmiita pakastepiirakkalevyjä, pippurista juustoa, kinkkua ja pekonia. Tämä ruokaisa kinkku-pekoniquiche tyydyttää kaukaakin saapuvien vieraiden nälän.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nyt saa vielä vihreää parsaa edullisesti. Tämä parsa-juustopiiras maistuu kasvissyöjille.

Aurinkokuivattu tomaatti sekä parmesaani ja vuohenjuusto säväyttävät tätä tomaatti-vuohenjuustopiirasta.

Lohi on suomalaisten suosikkikala. Jos sinulla on vielä paljon kuivattuja tai pakastettuja suppilovahveroita, voit korvata niillä ohjeen kantarellit tai herkkusienet. Jos käytät kuivattuja suppiksia, liota niitä ensin vedessä. Sieni-kylmäsavulohipiirakka on juhlava tarjottava.

Halloumia, fetaa, pinaattia ja artisokkaa. Kreikka maistuu tässä mainiossa hellesäähänkin sopivassa pinaatti-halloumipiirakassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla