Seksistä voi aina oppia jotakin uutta. Tiesitkö näitä? 

1. Seksi vähentää stressiä. Seksistä on monenlaista fyysistä hyötyä, mutta tutkimusten mukaan se myös rauhoittaa hermot, alentaa verenpainetta ja vähentää stressiä. Jos töissä on tiedossa iso esitelmä, aamupuuhastelu kumppanin kanssa kannattaa. Erään tutkimuksen mukaan puheiden pitäjien stressi väheni, kun he olivat harrastaneet seksiä ennen esiintymistä.

2. Seksi auttaa sairasteluun. Tutkijat ovat havainneet, että kiihottuminen ja orgasmi parantavat immuunisysteemiä. Tämä kannattaa pitää mielessä, mutta kipeänä kannattaa ehkä silti turvautua ennemmin vuodelepoon.

3. Liukuvoide on oiva orgasmiapu. Jos tuntuu, ettet millään pääse maaliin saakka, voi yksinkertainen ratkaisu olla liukuvoide. Tutkimuksen mukaan puolet tutkituista kertoi liukuvoiteen käytön helpottaneen orgasminsaantia. Jos laatikosta ei sellaista löydy, suuntaa keittiöön: kookosöljy ajaa saman asian.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

4. Myös miehet valehtelevat orgasmeistaan. Naisten orgasmihuijauksista on puhuttu aina, mutta myös miehet syyllistyvät valehteluun. Time Out New York -lehden teettämän kyselyn mukaan lähes 31 prosenttia miehistä on joskus valehdellut saaneensa orgasmin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

5. Yhden yön seura löytyy usein lomamatkalla. Hostelbookers.com -matkasivusto teetti yli 11 000 kävijälleen kyselyn, jonka mukaan yli puolet miehistä ja 41 prosenttia naisista on kokenut yhden yön suhteen matkustaessaan.

6. Yksi kymmenestä käyttää älypuhelinta seksin aikana. Luit aivan oikein, seksin aikana. Kyseessä ovat nuoret aikuiset. Verkkomaksuista ja henkilöllisyyden vahvistamisesta huolehtiva yritys Jumio teetti kyselyn, jonka mukaan yksi kymmenestä 18–34-vuotiaasta on käytättänyt puhelinta rakastellessaan.

7. Kahvi voittaa seksin. Ainakin joidenkin mielestä: kansainvälisen tutkimuksen mukaan 51 prosenttia lähes 7 500 ihmisestä vastasi, että voisi kestää pidempään ilman seksiä kuin ilman kahvia.

8. Omena päivässä parantaa seksielämää. Erään tutkimuksen mukaan niillä naisilla, jotka söivät omenan päivässä, oli korkeampitasoinen seksielämä.

9. Sukista apua orgasmiin? No, eivät ne sitä maagisesti saa aikaan, mutta lämpimistä varpaista voi olla hyötyä seksin aikana. Hollantilaisen tutkimuksen mukaan siihen osallistuneista naisista vain puolet kykeni saamaan orgasmin. Kun naisille annettiin sukat, parani orgasminsaanti 80 prosenttiin. Naiset kertoivat kylmien jalkojen tehneen heidän olonsa epämukaviksi.

10. Seksi voi parantaa päänsäryn. Saksalaisen Münsterin yliopiston tutkimukseen osallistui 800 migreenipotilasta. Heistä 60 prosenttia ilmoitti seksin auttaneen kovaan päänsärkyyn. Kokeilisitko ensi kerran säryn iskiessä lääkkeen sijaan luonnollisempaa kivunlievitystä?

 

Lähde: womenshealthmagazine.com

Viriili nainen

Seksi on terveellistä, mutta mistä reilu viisikymppinen eronnut kumppaniton sitä saisi? Halut ja himot ovat tallella, mutta saanti on huonoa. Voisiko deittifoorumeilla hakea vain seksiä? Ei, se karkoittaa kunnon miehet, parikymppiset klopit kyllä kiinnostuvat, minä en. Baareihin minua ei saa. Voi vaikeutta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla