Jump to navigation

Social links

  • Facebook
  • Instagram
  • rss
  • twitter
  • uutiskirje
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa
Valikko
Show notifications
0

Päävalikko

  • Ihmiset
  • Voi hyvin
  • Ruoka
  • Koti
  • Suuri Käsityö
  • Osallistu
    • Ihmisten kesken
    • Ristikko
    • Tämä ihana arki
    • Paras juttu
    • Toimituksen yhteystiedot
Etusivu
Etsi
Etsitkö reseptejä? Siirry reseptihakuun >
Lue digilehtenä
Tilaa

aamiainen

Jouluaamuna on mukava vetää villasukat jalkaan ja nauttia lahjagranolasta. Suklaiset keksit on helppo leipoa Fazerina-keksijauhosekoituksesta. Joukkoon tarvitaan vain margariini ja koristeeksi hiukan valkosuklaata.
Ruoka
Ruoka

Piparigranola on helppo aamupala - tee lahjaksi ystävälle tai herkuttele joulua odotellessa

Kokkaus
Kokkaus

Parempi kuin kahvilassa! Tee itse avokadoleipä, joka vie kielen mennessään

Tarjoa lettujen kaverina vaniljarahkaa hunajalla.
Kokkaus
Kokkaus

Päivä alkaa paremmin mustikkaletuilla – tämä herkku on oikeaa superruokaa

Tuunaa puurosta juuri sellaista kuin haluat.
Kokkaus
Kokkaus

Hurahda puuroon! 10 huippuhyvää puuroa – ja supervinkki, jolla teet mikropuurosta täyteläistä

Kokeile ja ylläty! Tämän paremmalta tuorepuuro ei voi maistua.
Kokkaus
Kokkaus

Joko olet kokeillut superihanaa Snickers-tuorepuuroa? Nyt voit tehdä siitä terveellisen version, joka on aivan yhtä hyvää

Koska viilin voi tehdä helposti itse, muovipurkkien kantaminen kaupasta on turhaa.
Kokkaus
Kokkaus

Viili on itse tehtynä edullista ja vieläkin parempaa! Tarvitset vain kaksi raaka-ainetta ja aikaa

Mahdollisuudet hyvään päivään kasvavat rutkasti tämän aamiaisen syömisen jälkeen.
Terveys
Terveys

”Moni syö tietämättään liian pienen aamiaisen” – ravitsemusasiantuntija kertoo, miten aamulla kannattaa syödä

Mustikkavispipuuro on astetta juhlavampi, kun sen tarjoilee jälkiruokamaljasta ja koristelee kuivatuilla vadelmilla ja mansikoilla.
Kokkaus
Kokkaus

Isoäidin vispipuuro on nyt trendikkäin jälkkäri – tee se mustikoista tai vadelmista!

Banaanikakkua voi syödä arkena ja sunnuntaina.
Kokkaus
Kokkaus

Banaanikakku muuttuu tiikeriksi Nutellalla – maailman helpoin herkku!

Terveys
Terveys

Aamiaista ei kannata jättää väliin - näistä neljästä syystä

Reseptit
Reseptit

Pekoni-pinaatti-leipäpaistos

Joka aamu kaurapuuroa syön kera kotimaisten marjojen, jotka pääsääntöisesti omin pikku kätösin olen poiminut ja talvea varten säilönyt eri muotoihin. - kka1968
Osallistu
Osallistu

Hyvä aamiainen tekee onnelliseksi - katso, mitä KK:n lukijat syövät

Osallistu
Osallistu

Kuvaa aamiaisesi! Voit voittaa mehukirjan

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Blogit

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Go to the top

Social links

  • Facebook
  • Instagram
  • rss
  • twitter
  • uutiskirje
Etusivu

Alatunniste

  • Asiakaspalvelu
  • Evästeasetukset
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Kodin kuvalehti
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Kodin Kuvalehti laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Kodin Kuvalehti
Tilaa
Kodin Kuvalehti
Suuri Käsityö
Tilaa
Suuri Käsityö

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu (Full structure)

  • Ihmiset
  • Voi hyvin
  • Ruoka
  • Koti
  • Suuri Käsityö
  • Osallistu
Kodin Kuvalehti

Tilaa

Lue digilehtenä

Suuri Käsityö

Tilaa

Lue digilehtenä

Sidebar extra menu

  • Tilaa Kodin Kuvalehti
  • Tilaa uutiskirje
  • Lue digilehti
  • Tilaustietoni
  • Tilaajan edut
  • Toimituksen yhteystiedot
  • Palaute
  • Usein kysytyt kysymykset
  • Näin löydät etsimäsi

Tapahtumat

Ladataan...