Kalakeittoa rakastaa koko maailma. Kermainen lohikeitto on pohjoismainen herkku, keltaisessa sopassa maistuu Aasia ja punainen keitto vie ajatukset Välimerelle.

Kalakeiton salaisuus on perkeistä keitetty liemi ja pikaisesti kypsennetty kala. Muuten voit varioida keittoa, miten haluat. Tässä kolme maukasta keittoa ja yksi hyvä kalaliemi.

Kala kypsyy nopeasti, joten se lisätään keittoon aina viimeisenä.

Nuudelikeiton kullankeltainen väri tulee kurkumasta


Lohi-katkarapukeitto on aavistuksen tulinen

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Palsternakka ja selleri antavat herkullisen maun perinteiselle lohikeitolle

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Keitä itse parempi kalaliemi

Ruodot ovat soppakokin aarre, joten perkaa kala itse tai pyydä perkeet mukaan kalatiskiltä.

Laita kidukseton kalan pää, ruodot ja nahka kattilaan. Lisää paloiteltua sipulia, tillinvarsia, laakerinlehtiä ja maustepippuria. Lisää vettä niin, että ainekset peittyvät.

Keittele lientä 20–30 minuuttia ja siivilöi valmis liemi talteen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla