Kaikkea ei tarvitse haalia, vaan voit valita harkiten parhaat palat ja yksityiskohdat. Silloin jo suunnittelu virittää joulun rauhaisaan tunnelmaan.
Kaikkea ei tarvitse haalia, vaan voit valita harkiten parhaat palat ja yksityiskohdat. Silloin jo suunnittelu virittää joulun rauhaisaan tunnelmaan.

Ihanin joulu syntyy rennosti valiovinkeillä. Kokosimme ne yhteen pakettiin, jotta jouluvalmisteluista kaikkoaisi kaikki kiire ja stressi. Antaudu joulun tunnelmaan. Samalla säästät rahaa ja hermoja.

1. Mitäpä jos tekisit ekologisen joulusiivouksen?

Koti puhdistuu helposti ilman turhia kemikaaleja, lisäksi kukkarosi ja luonto kiittävät. Kovin trendikästäkin ekologinen siivous on. Kysyimme vinkit asiantuntijoilta. Sellaista likaa tai kodin ongelmapaikkaa ei olekaan, joka ei etikalla, ruokasoodalla tai sitruunalla puhdistuisi.


2. Näin pääset nauttimaan lempeistä löylyistä

Siivousstressillä ei kannata joulutunnelmaa turmella, mutta sauna olisi kyllä hyvä pestä kerran vuodessa: eli jos se jäi juhannuksena väliin, nyt voisi olla sen aika. Vinkeillämme homma hoituu sutjakasti ja oikeaoppisesti. Muutama asia kannattaa nimittäin muistaa, jotta voit saunoa huoletta saunassasi tulevinakin jouluina.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Sisältö jatkuu mainoksen alla

3. Eikä kuusikaan karise tänä vuonna!

Ei enää ikäviä neulasia sukanpohjissa! Kertaa tästä perusasiat ennen kuusen hankintaa, niin vältyt karisevalta yllätykseltä ja saat myös ihanaa metsän tuoksua kotiisi – väärin sulatettu kuusi nimittäin tuppaa tuoksahtamaan vallan ikävästi.


4. Pitkitä joulukukkien loistoa – jopa kesään asti

Perinteiset joulukukat ilahduttavat pidempään, kun noudatat muutamaa ohjetta. Äläkä heitä hyasintteja pois joulun jälkeen, vaan tee niistä kesäkukkia!


5. Tätä puurokikkaa kannattaa kokeilla!

Jouluaatto alkaa ihanasti riisipuurolla, ja paras puuro on samettisen pehmeää. Sehän kätkee myös onnenmantelin. Joko tiedät nerokkaan voikikan, jolla estät riisipuuron pohjaanpalamisen?


6. Rahka takaa maukkaimmat joulutortut

Tällä reseptillä teet joulutortuista monin verroin maukkaampia kuin kaupan valmistaikinasta. Pieni vaiva palkitaan ruhtinaallisesti.


7. Ja paras kinkkuhan paistuu...

Jokajouluinen kiista kinkun oikeasta lämpötilasta ratkeaa tällä jutulla!


8. Isoäidin perunalaatikko on ihaninta ikinä

Jos resepti on päässyt hukkumaan, nappaa hittiohje tästä. Testatusti toimii!


9. Perinnereseptit helposti haltuun

Kokosimme kaikki perinteiset jouluherkut kätevästi tämän linkin taakse.


10. Ehkäpä sittenkin jotain ihan uuttakin joulupöytään?


11. Tee jouluruokien suunnittelusta juhlaa – muhkea digilehti vain Kodin Kuvalehden tilaajille!

Mitä joulureseptiä ikinä kaipaatkaan, löydät sen Joulun ruokaextrastamme. Tilaajille tehty digilehti sisältää peräti 50 reseptiä. Mukaan on koottu kaikki alkupaloista kahvipöydän makeisiin, joten tämän lehden avulla voit suunnitella kerralla koko joulun.


12. Kaunis kattaus kruunaa juhlan

Tuo metsän tunnelma kotiin, tee kaunis kynttiläasetelma tai vaikkapa kranssi. Nappaa vinkit kauneimpaan joulupöytään, jossa tekee mieli istua pitkään.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla