Vadelmakakun pohjana on täyteläinen kahvinmakuinen suklaakakku. Reseptiin on linkki jutun lopussa.
Vadelmakakun pohjana on täyteläinen kahvinmakuinen suklaakakku. Reseptiin on linkki jutun lopussa.

Mikä on sinun kahvipöytäsi kruunu? Äänestä tai kerro suosikkisi.

Kaikkien vastanneiden kesken arvomme kolme Leivo gluteenittomat klassikot -uutuusjulkaisua, jossa on 33 parasta gluteenitonta leivontareseptiä. Julkaisu on saatavilla kaupoista vain rajoitetun ajan.

Äänestämään pääset jutun lopusta ja arvonta suoritetaan keskiviikkona 21. helmikuuta.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Tutustu äänestyksen leivontaklassikoihin KK:n reseptihaussa.

Ihana, marenkinen britakakku saa nyt rinnalleen suklaisen serkun.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Prinsessakakun koristeeksi riittää yksi kukkakin.

Kun juustokakun pakastaa, et tarvitse lainkaan liivatetta.

Mansikkakakku viihtyy nakuna eli ilman kuorrutusta.

Aprikoosia vai vadelmaa? Molemmat sopivat perinteisen sacherin väliin.

Mustaherukka yllättää lihaisan voileipäkakun täytteessä.

Onko mitään ihanampaa kuin pullan tuoksu? 

Banaanikakku muuttuu tiikeriksi Nutellalla – maailman helpoin herkku!

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla