Juhannuksena nautiskellaan keskikesän lumoavilla antimilla. Raikkaan salaatin, uusien perunoiden ja grilliherkkujen jälkeen aterian kruunaa britakakku tai muurinpohjaletut.

Tämä on keskikesän lyömätön klassikko: Toast skagen

Malja kesälle! Kuohuva kirsikkamalja on raikas ja kupliva.


Keltaisessa boolissa maistuvat appelsiini ja ananas.


S.O.S. Mystinen kirjainyhdistelmä? Ei, vaan smör, ost och sill. Eli voin, juuston ja sillin makoisa liitto.


Juhannuksena kuuluu tietenkin syödä uusia perunoita ja silliä. Tarjoile perinteiseen tapaan Sitruunaperunat ja sillin kera


Ryyppysilli nautitaan nimensä mukaisesti.


Lohitäytteinen Munakasrulla on helppo valmistettava ja ruokaisa tarjottava.


Maistuvan Lohi-perunasalaatin ohje on mitoitettu 40 hengelle.


Rapsakka ja täyteläinen Pähkinäinen coleslaw sopii juhannuspöytään.


Raikkaan kesäinen Kukkakaali-omenasalaatti kutkuttelee makuhermoja.


Vihersalaatti on hyvä perussalaatti, jonka kylkeen sopivat monet maut.


Pistä grilli kuumenemaan. Mixed grill -vartaat valmistuvat nopeasti.


Meren antimia: Grillatut lohi-katkarapuvartaat

Kasvissyöjälle sopivat Ananas-halloumvartaat


Broileri-makkaravartaita maustaa suloinen salvia.

Inkiväärimajoneesissa on mukavasti potkua.


Jännittävä, mutta tomiva yhdistelmä makeaa ja tulista: Mansikkasalsa


Muurinpohjaletut muuntuvat moneksi. Tarjoa suolaisena tai makeana.

Voiko tämän yksinkertaisempaa ja helpompaa jälkiruokaa ollakaan? Juhlabriekruunaa aterian.


Murea marenki, pehmeä kerma ja raikaat marjat. Ihanaa... Britakakku

Valmistaikinasta tehdyt Raparperipiiraat valmistuvat  vaivattomasti.


Helpossa kuningatartortussa maistuvat kesän marjat.