Lauantaina on pyhäinpäivä. Silloin pöytä katetaan kauniisti ja syödään hyvin. Käydään haudoilla ja muistellaan rakkaita ihmisiä.

Pyhäinpäivän alkuruokavaihtoehdot ovat kevyitä niin, että niiden jälkeen jaksaa syödä pääruuaksi paistia ja jälkiruuaksi suklaisia herkkuja. Jälkiruuan sijaan voi tarjota myös maustettua kahvia tai kaakaota.

Alkuruuat:

Provencen valkosipulikeitto

Porkkanakeitto

Kermainen äyriäiskeitto

Juhlasalaatti Hannan tapaan


Pääruuat:

Lampaasta: Jääpaisti Jaakon tapaan

Possusta: Pestopossua ja uunikasviksia

Peurasta: Porterissa muhinut peurapaisti

Naudasta: Palapaisti

Jälkiruuat:

Banana split

Suklaabrita

Zuppa inglese

Petit fourit murotaikinasta