Tomaattiset soijakebakot
Ainekset
Työvaiheet
Sekoita korppujauhot ruokakermaan ja kuuma vesi soijarouheeseen. Kun korppujauhot ja soijarouhe ovat turvonneet, sekoita massat keskenään taikinaksi.
Jatka sekoittamista ja lisää munat sekä noin ¾ juustoraasteesta. Lisää myös pilkotut tomaattipalat. Mausta sopivasti mustapippurilla ja reilusti chilijauheella. Muotoile taikinasta pyöryköitä, kebakkoja tai pihvejä. Kuorruta lopulla juustoraasteella.
Paista 225 asteessa uunin keskitasolla noin 10 minuuttia, kunnes taikina on hyytynyt ja juustopinta ruskistunut. Tarjoile lisukkeena esimerkiksi perunamuusia tai salaattia.
Kuulostaa hyvältä! Ohra varmaankin sekoitetaan myös täytteen joukkoon? :)
Sienitäyte. Sienitäytteet ovat olleet perheemme ja sukumme reseptivarastossa. Äitini on loistava kokki.
Lapsesta asti sain seurata hänen ruuanlaittoaan. Hän oli mestari.