Tarjoa pinaattiletut sokeroitujen pakastepuolukoiden tai puolukkahillon kanssa.
Pinaattiletut
Ainekset
Työvaiheet
Sulata pinaatti.
Vatkaa keskenään maito, munat, jauhot, suola ja mustapippuri.
Lisää voisula ja sulanut pinaatti.
Anna turvota 15–30 minuuttia.
Kuumenna rasvaa pannulla ja paista kauniin kullanruskeita ohukaisia.
Tarjoa puolukkahillon tai puolukoiden kanssa.
Vinkki! Korvaa 1 desilitra vehnäjauhoja esimerkiksi grahamjauhoilla. Voit valmistaa letut myös kokonaan täysjyvävehnäjauhoista.
Jos käytät tuoretta pinaattia, kiehauta 1/2 litraa pinaatinlehtiä, valuta ja silppua taikinaan.
Kuulostaa hyvältä! Ohra varmaankin sekoitetaan myös täytteen joukkoon? :)
Sienitäyte. Sienitäytteet ovat olleet perheemme ja sukumme reseptivarastossa. Äitini on loistava kokki.
Lapsesta asti sain seurata hänen ruuanlaittoaan. Hän oli mestari.