Biff Rydberg on vähän fiinimpi pyttipannu.
Biff Rydberg
Ainekset
Työvaiheet
Keitä perunat kuorineen kypsiksi. Leikkaa liha noin sentin kokoisiksi kuutioiksi. Kuori ja silppua sipulit.
Ruskista sipulisilppu voissa isossa paistokasarissa. Leikkaa perunat pieniksi kuutioiksi. Lisää pannulle sipulin sekaan ja ruskista kullanruskeiksi. Mausta suolalla. Siirrä hetkeksi syrjään.
Ruskista lihapalat voissa. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita sipulit, perunat ja liha yhteen persiljasilpun kanssa. Tarkista maku.
Kokoa ruoka kasoiksi lautasille. Laita päälle keltuainen munankuoressa. Tarjoile suolakurkun ja punajuuren kanssa.
Vinkki! Voit sekoittaa ruualle lisukkeen kermaviilistä, sokerista, sinapista ja mustapippurista.
Lappilainen pottuvoi l pottumuusi tehdään käsin survomalla puikulapotuista, johon lisätään voita, kokomaitoa ja ripaus suolaa.
EI KONEELLA ! Suutuntumaa pittää olla, pienet pottupaakut kuuluu asiaan.
Koneella tulee liisteriä eikä pottumuusia