
Tarjoa papupadan kanssa keitettyjä perunoita.
Papu-tomaattipata ja maustemakkaraa
Ainekset
Työvaiheet
Kuumenna öljy pannulla. Lisää silputtu sipuli, puristettu valkosipuli, suola ja pippuri. Kuullota viitisen minuuttia.
Lisää pavut kastikkeineen, paseerattu tomaatti ja salvian lehdet. Tarkista maku ja lisää mausteita makusi mukaan. Sekoita ja kaada öljyttyyn uunivuokaan.
Leikkaa makkaroiden päälle viillot ja nosta makkarat papu-tomaattiseoksen päälle. Paista 200 asteessa uunin keskitasolla 25-30 minuuttia tai kunnes makkarat ovat rapeita ja ruskeita.
Vinkki! Voit tarjota ruuan kanssa keitettyjä perunoita.
Lappilainen pottuvoi l pottumuusi tehdään käsin survomalla puikulapotuista, johon lisätään voita, kokomaitoa ja ripaus suolaa.
EI KONEELLA ! Suutuntumaa pittää olla, pienet pottupaakut kuuluu asiaan.
Koneella tulee liisteriä eikä pottumuusia