
Vartissa valmis jauhelihakuskus maustetaan marokkolaisittain yhdessä pannussa. Koko ruuan hinnaksi tulee alle 10 euroa, kun maustekaappi on kunnossa!
Marokkolainen jauhelihakuskus
Ainekset
Työvaiheet
- Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipuli. Poista chilin siemenet ja hienonna chili.
- Kuumenna öljy pannulla. Ruskista jauhelihaa viitisen minuuttia. Lisää sipulit, valkosipulit ja chili. Lisää myös mausteet ja jatka ruskistamista pari minuuttia.
- Lisää pannulle rusinat ja kuskus. Kaada päälle liemi ja kiehauta. Lisää joukkoon pakastepavut ja mausta kuskus kuivatulla mintulla. Nosta pannu levyltä ja anna vetäytyä kannen alla muutama minuutti, kunnes kuskus kypsyy. Purista joukkoon sitruunamehu ja lisää päälle granaattiomenansiemenet. Mausta suolalla.
Vinkki! Voit käyttää myös tuoretta minttua ja granaattiomenaa. Katso videolta, miten näppärästi irrotat siitä sieme Voit myös pihistää budjetista vaihtamalla granaattiomenan siemenet pakastettuihin punaherukoihin.
Lappilainen pottuvoi l pottumuusi tehdään käsin survomalla puikulapotuista, johon lisätään voita, kokomaitoa ja ripaus suolaa.
EI KONEELLA ! Suutuntumaa pittää olla, pienet pottupaakut kuuluu asiaan.
Koneella tulee liisteriä eikä pottumuusia