Kanaa ja parsakaalia
Ainekset
Työvaiheet
- Ruskista broilerit kuumalla pannulla öljyssä molemmin puolin. Nosta hetkeksi syrjään liedeltä ja leikkaa viipaleiksi tai paloiksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Kuori ja silppua sipuli. Ruskista samalla pannulla kuin broilerit.
- Lisää pannulle liemikuutio ja ruokakerma. Anna ruuan hautua kannen alla 10 minuuttia. Lisää pannulle jäiset parsakaalit ja mausta. Kypsennä ruokaa vielä 5-10 minuuttia tai kunnes parsakaalit ovat kypsiä.
- Silppua valmiin kastikkeen päälle basilikaa. Tarjoa riisin, pastan tai perunoiden kanssa.
Vinkki! Ruokakerman sijaan voit lisätä pannulle purkillisen (400 g) tomaattimurskaa. Broilerifileet voi korvata suikaleilla. Silloin kypsymisaika on hieman lyhyempi.
Broilerimäärä?