
Leivän lisukkeeksi sopivat esimerkiksi ranskalaiset perunat.
Ulkofileellä ja yrttikastikkeella täytetty ciabatta
Ainekset
Työvaiheet
- Tee ensin yrttikastike. Yhdistä kaikki kastikkeen aineet ja laita kylmään maustumaan.
- Leikkaa pekoni paloiksi. Hienonna sipulit. Paista pekonia kuumalla pannulla noin 4 minuuttia. Lisää sipulit ja jatka kypsentämistä vielä hetki. Lisää joukkoon kaikki mausteet, kuullota vielä hetki ja siirrä kattilaan.
- Paista jauheliha ja ripottele pinnalle jauhot. Siirrä kattilaan. Lisää vesi ja etikka. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia. Raasta sillä aikaa cheddarjuusto, leikkaa limetti lohkoiksi ja laita jalapenot ja smetana esille pieniin kippoihin. Tarjoa tuoreen leivän ja vihreän salaatin kanssa.
Lappilainen pottuvoi l pottumuusi tehdään käsin survomalla puikulapotuista, johon lisätään voita, kokomaitoa ja ripaus suolaa.
EI KONEELLA ! Suutuntumaa pittää olla, pienet pottupaakut kuuluu asiaan.
Koneella tulee liisteriä eikä pottumuusia