Näin tehdään koko perheelle maistuva nachovuoka.
Nachovuoka
Ainekset
Työvaiheet
- Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli hienoksi silpuksi.
- Ota paistinpannu ja mittaa rasva siihen. Ruskista jauheliha pannulla liedellä.
- Lisää sipulit jauhelihan joukkoon ja jatka paistamista pari minuuttia. Lisää mausteet, tomaattimurska ja ruokakerma pannulle. Anna kastikkeen kiehua ilman kantta, välillä sekoitellen noin 5 minuuttia, jotta se paksunee hieman.
- Laita uuni kuumenemaan 250 asteeseen.
- Nosta pannu levyltä ja lisää kastikkeen joukkoon persilja.
- Laita laakean uunivuoan (n. 22 x 30 cm) pohjalle puolet jauhelihaseoksesta. Lado päälle puolet nacho-lastuista. Ripottele päälle juustoraastetta. Lisää loppu jauhelihaseos ja sen päälle loput lastut. Ripottele pinnalle loppu juustoraaste.
- Gratinoi vuokaa uunin keskitasolla noin 10 minuuttia.
Lohi-avokadorulla. On sentään kyse lehdestä, joten kieliasu kannattaisi tarkistaa ennen julkaisemista.
Anteeksi, aiheeton palaute! Jutussa käytetty fontti jättää yhdysmerkin lähes näkymättömiin! :/