Sitruunan ja öljyn mehevöittämä helppo savulohipasta ei kaipaa kermaa.
Lämminsavulohipasta
Ainekset
Työvaiheet
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta siivilässä.
- Paloittele lohi käsin suu-paloiksi, älä hienonna.
- Pese sitruunat, raasta kuori raastimen hienoimmalla terällä ja purista mehu. Silppua tuore yrtti.
- Sekoita kastikeainekset yhteen. Mausta kastike makusi mukaan suolalla, pippurilla ja sokerilla.
- Yhdistä kuuma pasta kastikkeen kanssa.
- Kääntele lopuksi lohipalat pastan joukkoon ja tarjoa ruoka heti.
Lohi-avokadorulla. On sentään kyse lehdestä, joten kieliasu kannattaisi tarkistaa ennen julkaisemista.
Anteeksi, aiheeton palaute! Jutussa käytetty fontti jättää yhdysmerkin lähes näkymättömiin! :/