Pyttipannuun voit lisätä kasviksia maun mukaan.
Broileripyttipannu
Ainekset
Työvaiheet
Keitä perunat ja bataatti puolikypsiksi. Jäähdytä. Kuori ja paloittele kasvikset suupaloiksi, sipuli silpuksi.
Ruskista ensin broilerisuikaleet öljyssä kuumalla pannulla. Mausta suolalla ja kaada lautaselle odottamaan.
Ruskista perunoita ja sipulia samalla pannulla öljyssä 5-10 minuuttia. Lisää paprika sekä broileri ja jatka kypsentämistä 10 minuuttia. Lisää lopuksi suolakurkkupalat ja kypsennä ruokaa hämmennellen vielä 5 minuuttia.
Mausta yrttimausteella, suolalla, pippurilla ja timjamilla. Tarjoa maustetun kermaviilikastikkeen kanssa.
Vinkki! Jos sinulta on jäänyt edellisenä päivänä keitettyjä perunoita, käytä ne pyttipannuun. Voit myös lisätä tomaattipaloja paistamisen loppuvaiheessa ja ruuan päälle paistetun kananmunan.
Lappilainen pottuvoi l pottumuusi tehdään käsin survomalla puikulapotuista, johon lisätään voita, kokomaitoa ja ripaus suolaa.
EI KONEELLA ! Suutuntumaa pittää olla, pienet pottupaakut kuuluu asiaan.
Koneella tulee liisteriä eikä pottumuusia