
Possua tomaattikastikkeessa
Ainekset
Työvaiheet
Poista fileestä kalvot. Ruskista filee pannulla öljyssä nopeasti ja leikkaa filee vajaan sentin viipaleiksi. Mausta viipaleet kevyesti suolalla.
Mittaa pannulle 3 rkl hunajaa ja 2 rkl soijaa. Kypsennä possuviipaleita mausteseoksessa kannen alla 10 minuuttia. Kääntele välillä.
Kaada tomaattimurskat kattilaan. Mausta 3 rkl hunajalla, 2 rkl soijalla ja pippurilla. Kaada kastike pannulle possuviipaleiden päälle. Anna hautua ja maustua kannen alla 10–15 minuuttia. Tarjoa sellaisenaan salaatin, pastan, riisin tai perunoiden kanssa.
Lappilainen pottuvoi l pottumuusi tehdään käsin survomalla puikulapotuista, johon lisätään voita, kokomaitoa ja ripaus suolaa.
EI KONEELLA ! Suutuntumaa pittää olla, pienet pottupaakut kuuluu asiaan.
Koneella tulee liisteriä eikä pottumuusia