Lisää makua keittoon saat lisäämällä Koskenlaskija-juustoa.
Siskonmakkarakeitto
Ainekset
Työvaiheet
Kuumenna reilu litra vettä kiehuvaksi. Kuori perunat, halkaise ne pitkittäin neljään tai kuuteen osaan ja lisää veteen kiehumaan. Perunat kypsyvät sitä nopeammin, mitä ohuempia lohkot ovat.
Jos pidät maustepippureista, lisää niitä tässä vaiheessa. Murskaa pippurit kevyesti, niin maku irtoaa nopeammin.
Kun perunat ovat lähes kypsiä, lisää pakastekeittojuurekset. Lisää keittoon suolaa tai liemikuutiota maun mukaan. Muista että suolaa tulee myös makkaroista. Keitä 10 minuuttia.
Leikkaa saksilla siskonmakkarat irti toisistaan. Puristele makkarat kuoristaan pieninä nokareina keittoon.
Pese kädet huolellisesti makkaroiden käsittelyn jälkeen. Siskonmakkarat ovat raakalihamakkaroita, joten nökäreiden pitää kiehua ja kypsyä 10–15 minuuttia. Ripsi sekaan persiljasilppua.
Lohi-avokadorulla. On sentään kyse lehdestä, joten kieliasu kannattaisi tarkistaa ennen julkaisemista.
Anteeksi, aiheeton palaute! Jutussa käytetty fontti jättää yhdysmerkin lähes näkymättömiin! :/