
Unohda parsan keittäminen, sillä parsa maistuu parhaimmalta paistettuna.
Paistettu parsa
Ainekset
Työvaiheet
- Leikkaa parsan puumainen alaosa pois ja kuori tarvittaessa. Leikkaa tangot 3–4 cm:n pituisiksi paloiksi.
- Kuumenna öljyä pannulla ja paista parsaa 5–10 minuuttia. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Kääntele paloja silloin tällöin. Jos käytät ohutta, kotimaista tuoretta parsaa, voit paistaa ne pilkkomatta. Varo, etteivät ne kypsy lötköiksi.
Kuulostaa hyvältä! Ohra varmaankin sekoitetaan myös täytteen joukkoon? :)
Sienitäyte. Sienitäytteet ovat olleet perheemme ja sukumme reseptivarastossa. Äitini on loistava kokki.
Lapsesta asti sain seurata hänen ruuanlaittoaan. Hän oli mestari.