Marjaisat kaurasuklaapatukat
Ainekset
Työvaiheet
Mittaa kaurahiutaleet ja kaakaojauhe kulhoon. Hienonna kuivatut marjat, rusinat, mantelit ja siemenet rouheeksi ja sekoita kaurahiutaleisiin.
Laita kattilaan voi, sokeri ja hunaja. Kiehauta ja keitä hiljalleen 2–3 minuuttia, kunnes seos kuplii ja sakenee kinuskimaiseksi. Kaada kinuski kuivien aineiden päälle ja sekoita tasaiseksi käsin tai haarukalla.
Painele seos tiiviiksi levyksi, noin 15 cm x 20 cm, leivinpaperin päälle. Nosta levy jääkaappiin noin tunniksi ja leikkaa 12 patukaksi.
Ei tuo kovin terveellistä ole kun fariinisokeria tulee noin paljon.
Kermaa ja sokeria= terveellistä...
Paras talkkuna sisältää vain kauraa, höyrytetyt ja paahdetut jyvät jauhetaan ja ei muuta.