Tomaatti-sipulisalaatti thaitwistillä on superraikas.
Tomaatti-sipulisalaatti
Ainekset
Työvaiheet
- Huuhtele kvinoa huolellisesti kylmällä vedellä. Keitä kvinoaa suolalla maustetussa vedessä noin 10–12 minuuttia. Kvinoa saa jäädä sisältä napakaksi. Valuta kvinoasta siivilässä ylimääräinen neste pois ja anna jäähtyä kylmäksi.
- Puolita punasipuli ja leikkaa se ohuiksi siivuiksi. Hienonna chili. Purista limetin kulhoon ja lisää joukkoon etikka, kalakastike, sokeri, punasipuli ja chili. Anna marinoitua noin 15 min.
- Leikkaa tomaatti pieniksi kuutioiksi kulhoon. Hienonna korianteri ja sekoita tomaattikuutioiden joukkoon yhdessä kvinoan kanssa. Valuta punasipuli marinadistaan ja sekoita tomaatti-kvinoa-korianteriseokseen. Säästä marinadi.
- Irrota salaatinlehdet vadille ja jaa tomaatti-kvinoaseos salaatinlehdille. Lusikoi loppu marinadi salaatinlehtien päälle.
Kuulostaa hyvältä! Ohra varmaankin sekoitetaan myös täytteen joukkoon? :)
Sienitäyte. Sienitäytteet ovat olleet perheemme ja sukumme reseptivarastossa. Äitini on loistava kokki.
Lapsesta asti sain seurata hänen ruuanlaittoaan. Hän oli mestari.