
Tuttu kanapasta muuntuu vielä herkullisemmaksi smetanan, sitruunan ja dijoninsinapin avulla. Usko pois, annos ei kaipaa edes parmesaania.
Sitruunainen kanapasta
Ainekset
Työvaiheet
- Ota broilerit huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen ruuanvalmistusta. Leikkaa fileet vinoviipaleiksi. Kuori ja hienonna sipuli.
- Paista broilerisuikaleet kuumalla pannulla öljyssä ahkerasti käännellen. Lisää sipuli ja anna kuullottua. Lusikoi joukkoon smetana. Alenna lämpöä ja hauduta kannen alla muutama minuutti.
- Lisää sitruunankuoriraaste ja sitruunamehu, sinappi, suola ja pippuri. Pyöräytä sekaisin.
- Keitä pasta kypsäksi suolalla maustetussa vedessä. Valuta hyvin.
- Yhdistä pasta ja kastike. Anna vetäytyä hetki kannen alla. Viimeistele annokset kevätsipulilla, kapriksilla ja sitruunalla.
Herkullinen ja helppo resepti, suosittelen! Lisäsin itse smetanaa (tai kermaa), koska tykkään, että kastiketta on reilummin. Lisäsin myös sinapin määrää, antoi lisää makua.