Munakas on puolessa tunnissa valmis!
Anjovis-perunamunakas
Ainekset
Työvaiheet
Sekoita munat, maito, suola ja tilli kulhossa. Kuori ja viipaloi keitetyt perunat. Lado perunaviipaleet voidellun uunivuoan (noin 20 cm x 30 cm) pohjalle. Ripottele päälle juustoraastetta. Kaada päälle munamaito.
Asettele anjovisfileet tasaisesti vuokaan. Kypsennä 200 asteessa uunin keskitasolla 25-30 minuuttia, kunnes munakasmassa on hyytynyt. Tarjoile raikkaan kirsikkatomaattisalaatin kanssa.
Vinkki! Anjovisfileet voi korvata tonnikalalla tai kylmäsavulohipaloilla.
Lohi-avokadorulla. On sentään kyse lehdestä, joten kieliasu kannattaisi tarkistaa ennen julkaisemista.
Anteeksi, aiheeton palaute! Jutussa käytetty fontti jättää yhdysmerkin lähes näkymättömiin! :/