
Lohinyytit ovat todellista pikaruokaa, ne kypsyvät kymmenessä minuutissa.
Juustotäytteiset lohinyytit
Ainekset
Työvaiheet
- Leikkaa lohifilee pala puolen sentin viipaleiksi. Levitä viipaleet työladalle. Valuta päälle sitruunamehua ja lisää ripaus suolaa. Sivele viipaleille pestokastiketta. Laita kalapalan keskelle mozzarellaviipale ja sen päälle muutama basilikanlehti. Taita reunat mozzarellatäytteen päälle ja kiinnitä lohinyytti hammastikulla yhteen niin, että se pysyy kasassa paistettaessa.
- Paista lohirullat kypsiksi voissa.
- Silppua kaalinlehdet ja höyrytä ne. Valuta ja laita kulhoon, jossa on voisulaa, sitruunamehua, suolaa, mustapippuria ja parmesaania.
- Tarjoa lohinyytit pannulta suoraan kaalin kanssa.
Lohi-avokadorulla. On sentään kyse lehdestä, joten kieliasu kannattaisi tarkistaa ennen julkaisemista.
Anteeksi, aiheeton palaute! Jutussa käytetty fontti jättää yhdysmerkin lähes näkymättömiin! :/