
Miedonmakuinen tomaattikeitto on lempeä ja yksinkertainen lämmittäjä.
Tomaattikeitto Pappa al pomodoro
Ainekset
Työvaiheet
- Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet ohuiksi lastuiksi. Kuullota öljyssä kattilassa tai padassa muutama minuutti. Paloittele tomaatit ja laita kattilaan. Lisää lihaliemi ja kuumenna keitto poreilevaksi. Lisää basilika ja mausteet.
- Viipaloi leipä ja leikkaa kuoret pois. Leikkaa leipä kuutioiksi ja lisää sekaan. Anna ruuan hautua meheväksi kannen alla noin puoli tuntia. Tarkista maku ja lisää mausteita tarvittaessa. Annostele keitto kulhoihin ja raasta päälle parmesaania.
Vinkki! Myös suikaloitu paprika sopii keiton sekaan, jos sitä on sattunut jäämään kaappiin
Kuulostaa hyvältä! Ohra varmaankin sekoitetaan myös täytteen joukkoon? :)
Sienitäyte. Sienitäytteet ovat olleet perheemme ja sukumme reseptivarastossa. Äitini on loistava kokki.
Lapsesta asti sain seurata hänen ruuanlaittoaan. Hän oli mestari.