
Pistetään suut sinisiksi ihanan mustikkapannarin myötä! Tarjoa tämä herkku vaniljakastikkeen tai -jäätelön kera.
Huom! Jos teet pannarin pakastemustikoista, vähennä taikinan nesteen määrää ja lisää kuivan aineen määrää, sillä pakastemustikoista tulee nestettä.
Ranskalainen mustikkapannari
Ainekset
Työvaiheet
- Voitele halkaisijaltaan 24 cm:n vuoka voilla. Ripottele mustikat vuoan pohjalle.
- Yhdistä kaikki taikinan aineet ja sekoita tasaiseksi. Kaada taikina mustikoiden päälle vuokaan.
- Paista 200-asteisessa uunissa 20-25 minuuttia tai kunnes paistos on kohonnut ja kullankeltainen.
- Tarjoa lämpimänä sellaisenaan tai vaniljakastikkeen tai -jäätelön kera.
Ei tuo kovin terveellistä ole kun fariinisokeria tulee noin paljon.
Kermaa ja sokeria= terveellistä...
Paras talkkuna sisältää vain kauraa, höyrytetyt ja paahdetut jyvät jauhetaan ja ei muuta.