Jauhelihamixin seuraksi sopii myös salsakastike.
Jauhelihamix
Ainekset
Työvaiheet
Ruskista jauheliha kuoritun ja silputun sipulin kanssa.
Lisää sekaan mausteseos sekä kokonaiset tomaatit. Sekoita hyvin ja riko tomaatteja lastalla. Lisää pavut liemineen. Anna ruuan hautua hiljalleen 15 minuuttia.
Tällä välin levitä nachot leivinpaperin päälle uunipellille. Valele päälle valmista cheddar-juustokastiketta.
Kuumenna nachoja 200 asteessa uunin keskitasolla 5–10 minuuttia. Katso, etteivät nachot pala.
Vinkki! Tähän ruokaan sopii erinomaisesti eilinen jauhelihakastike, jonka voi jatkojalostaa mausteilla ja tomaatilla. Kastikkeeseen voi lisätä myös oliiveja.
Lappilainen pottuvoi l pottumuusi tehdään käsin survomalla puikulapotuista, johon lisätään voita, kokomaitoa ja ripaus suolaa.
EI KONEELLA ! Suutuntumaa pittää olla, pienet pottupaakut kuuluu asiaan.
Koneella tulee liisteriä eikä pottumuusia