Yhdistele vartaisiin lempilihojasi ja tarjoa BBQ-kastikkeen kanssa.
Mixed grill -sekalihavartaat
Ainekset
Työvaiheet
- Leikkaa kesäsipulien varret irti (vihreät osat voit käyttää vaikkapa perunasalaattiin.)
- Viipaloi fileepekonit. Leikkaa possun- ja lampaanfileet paloiksi. Kuutioi possu pieniksi ja lampaanfileet kookkaammiksi paloiksi.
- Pujota kaikki palat vuorotellen vartaisiin. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Sivele vartaat bbq-kastikkeella.
- Paista vartaita keskilämpöisessä grillissä välillä käännellen 15-20 minuuttia tai kunnes possu on kypsää ja vartaat ovat kauniin värisiä.
- Tarjoile coleslawin ja barbeque-kastikkeen kanssa.
Vinkki! Voit halutessasi kääriä karitsanfileepalat pekoniin kuivumisen estämiseksi. Vartaisiin voi myös tikuttaa kasviksia, esimerkiksi paprika ja herkkusieni sopivat hyvin lihan makuun.
Lappilainen pottuvoi l pottumuusi tehdään käsin survomalla puikulapotuista, johon lisätään voita, kokomaitoa ja ripaus suolaa.
EI KONEELLA ! Suutuntumaa pittää olla, pienet pottupaakut kuuluu asiaan.
Koneella tulee liisteriä eikä pottumuusia