
Pinaatti ja tomaatti sopivat hienosti savukalapastaan.
Pinaatti-lohipasta
Ainekset
Työvaiheet
- Riivi pinaateista kova kanta pois. Revi lehtiä hieman pienemmäksi, jos haluat.
- Kuori ja silppua sipuli sekä valkosipulinkynnet.
- Kuumenna ja kuullota pinaatinlehtiä sipuleiden kanssa öljyssä isossa kattilassa tai pannulla kahdessa tai kolmessa erässä. Pinaatinlehdet supistuvat minimaalisiksi lämmetessään.
- Lisää kattilaan tomaattimurska ja jatka kuumentamista 10 minuuttia. Mausta halutessasi makealla chilikastikkeella sekä tillillä, sitruunapippurilla ja suolalla.
- Leikkaa savukalasta paloja ja sekoita kastikkeeseen. Jätä muutama isompi pala koristeeksi päälle, sillä lohi murenee hienoksi kastikkeen seassa.
Vinkki! Kastikkeen sekaan sopivat myös ruokakerma ja tuorejuusto.
Lohi-avokadorulla. On sentään kyse lehdestä, joten kieliasu kannattaisi tarkistaa ennen julkaisemista.
Anteeksi, aiheeton palaute! Jutussa käytetty fontti jättää yhdysmerkin lähes näkymättömiin! :/