Ateria valmiiksi alle puolessa tunnissa.
Jauheliha-pekonikastike
Ainekset
Työvaiheet
Ruskista ja mausta jauheliha. Ruskista pekoniviipaleet molemmin puolin, nosta hetkeksi talouspaperin päälle ja leikkaa paloiksi. Yhdistä jauhelihaan. Lisää pannulle tai kattilaan muut aineet ja anna kastikkeen porista hiljalleen.
Keitä sillä aikaa riisi kypsäksi. Tarkista kastikkeen maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja muita mausteita. Tarjoa kastike ja riisi erikseen tai sekoita riisi kastikkeen joukkoon ja tarjoa pataruokana.
Lappilainen pottuvoi l pottumuusi tehdään käsin survomalla puikulapotuista, johon lisätään voita, kokomaitoa ja ripaus suolaa.
EI KONEELLA ! Suutuntumaa pittää olla, pienet pottupaakut kuuluu asiaan.
Koneella tulee liisteriä eikä pottumuusia