Kala-raparperirullat
Ainekset
Työvaiheet
Levitä kalafileet leikkuulaudalle. Ripottele päälle suola sekä pippuri. Leikkaa raparperit kalafileiden levyisiksi palasiksi. Suikaloi palat. Silppua chili.
Pehmennä raparperisuikaleita pannulla öljyssä soijakastikkeen ja chilin kanssa.
Jaa raparperisuikaleet kalafileille ja silppua runsaasti tuoreita yrttejä päälle. Kääri rullalle ja nosta pannulle, jossa raparperit pehmennettiin. Kaada pannulle valkoviini ja hauduta kannen alla noin 15 minuuttia eli kunnes kala on kypsää.
Lohi-avokadorulla. On sentään kyse lehdestä, joten kieliasu kannattaisi tarkistaa ennen julkaisemista.
Anteeksi, aiheeton palaute! Jutussa käytetty fontti jättää yhdysmerkin lähes näkymättömiin! :/