
Tomaattipyre ja aurinkokuivatut tomaatit tekevät näistä lihapullista aivan himottavia!
Tomaattiset cocktail-lihapyörykät
Ainekset
Työvaiheet
- Mittaa korppujauhot ja maito isoon kulhoon. Anna turvota 5–10 minuuttia, kunnes neste on imeytynyt.
- Lisää joukkoon jauheliha, muna ja suola. Vaivaa taikinaa noin 5 minuuttia, kunnes se on tasaista ja kiinteää. Mausta mureketaikina, pyörittele pieniksi lihapyöryköiksi ja nosta 10 minuutiksi jääkaappiin tekeytymään.
- Nosta pyörykät uunipellin päälle leivinpaperille. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 15 minuuttia.
Lappilainen pottuvoi l pottumuusi tehdään käsin survomalla puikulapotuista, johon lisätään voita, kokomaitoa ja ripaus suolaa.
EI KONEELLA ! Suutuntumaa pittää olla, pienet pottupaakut kuuluu asiaan.
Koneella tulee liisteriä eikä pottumuusia