
Munakoison, valkosipulin ja tomaatin yhdistelmä on vastustamaton. Toimii myös salaatin pohjana.
Munakoisopasta
Ainekset
Työvaiheet
- Viipaloi munakoisot pituussuunnassa ja halkaise viipaleet vielä 4–6 osaan. Ruskista munakoisopalat pannulla oliiviöljyssä pienissä erissä. Valuta talouspaperin päällä.
- Kuori ja silppua valkosipulinkynnet ja sipuli. Kuutioi tuoreet tomaatit, silppua aurinkokuivatut. Ruskista sipulit ja tuoreet tomaatit pannulla öljyssä pienissä erissä.
- Yhdistä kaikki aineet kulhossa tai kattilassa. Mausta balsamiviinietikalla, suolalla, sokerilla ja mustapippurilla. Halkaise joukkoon säilötyt kirsikkatomaatit.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta. Sekoita joukkoon kastike.
Herkullinen ja helppo resepti, suosittelen! Lisäsin itse smetanaa (tai kermaa), koska tykkään, että kastiketta on reilummin. Lisäsin myös sinapin määrää, antoi lisää makua.