
Linssit ja vuohenjuusto höystävät punajuurilasagnen ruokaisaksi. Yksi lasagnen parhaista puolista on maukas juustokastike, joka valmistuu keittämättä.
Punajuuri-vuohenjuustolasagne
Ainekset
Työvaiheet
- Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuori ja raasta punajuuri karkeaksi raasteeksi. Kuullota sipulit pannulla tilkassa öljyä. Lisää punajuuriraaste ja jatka paistamista hetki.
- Huuhdo linssit siivilässä ja lisää ne sekä loput kastikkeen aineet pannulle. Anna hautua noin 15 minuuttia.
- Soseuta ranskankerma, maito ja vuohenjuusto sauvasekoittimella tasaiseksi kastikkeeksi.
- Lado uunivuokaan kerroksittain lasagnelevyjä, punajuuritäytettä ja vuohenjuustokastiketta. Tee lopuksi lasagnelevyjen päälle kerros vuohenjuustokastikkeesta.
- Viipaloi loppu vuohenjuusto ja nostele viipaleet lasagnen päälle.
- Paista lasagnea 175 asteessa noin 40 minuuttia.
Kuulostaa hyvältä! Ohra varmaankin sekoitetaan myös täytteen joukkoon? :)
Sienitäyte. Sienitäytteet ovat olleet perheemme ja sukumme reseptivarastossa. Äitini on loistava kokki.
Lapsesta asti sain seurata hänen ruuanlaittoaan. Hän oli mestari.