
Marinoi possu ennen grillaamista.
Grillattua possua
Ainekset
Työvaiheet
Poista possufileen päältä valkoinen kalvo.
Sekoita marinadiaineet ja laita possufilee marinoitumaan muovipussiin. Anna fileen maustua jääkaapissa mielellään yön yli, mutta vähintään 4 tuntia. Kääntele välillä.
Pyyhi lihan pinta ennen grillaamista talouspaperilla. Grillaa liha kypsäksi. Kääntele fileetä paistamisen aikana, jotta saat kaikki sivut kauniin ruskeiksi.
Ripottele pinnalle vielä hieman suolaa grillaamisen jälkeen ja halutessasi mustapippuria. Tarjoa paistettujen perunoiden, kesäkurpitsarullien ja vihersalaatin kanssa.
Lisukkeeksi:
Lappilainen pottuvoi l pottumuusi tehdään käsin survomalla puikulapotuista, johon lisätään voita, kokomaitoa ja ripaus suolaa.
EI KONEELLA ! Suutuntumaa pittää olla, pienet pottupaakut kuuluu asiaan.
Koneella tulee liisteriä eikä pottumuusia