Tuorepastasta saa uunissa nopeasti valmista.
Pastarullat
Ainekset
Työvaiheet
- Riivi kypsä broilerinliha paloiksi. Levitä pastalevyt työpöydälle. Sivele pintaan ohuesti tomaattikastiketta, näin levyt hieman kostuvat.
- Saksi kastikkeen päälle tuoretta pinaattia, ripottele broilerinlihapalat ja kuutioitu feta tasaisesti. Rouhi pintaan mustapippuria.
- Leikkaa levyt kuuteen palaan ja kiedo palat rulliksi. Asettele rullat matalareunaiseen uunivuokaan. Sekoita loppuun tomaattikastikkeeseen vesi ja kumoa kastike rullien päälle. Kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia.
Herkullinen ja helppo resepti, suosittelen! Lisäsin itse smetanaa (tai kermaa), koska tykkään, että kastiketta on reilummin. Lisäsin myös sinapin määrää, antoi lisää makua.