Täytteenä oleva pekoni antaa hauelle ihanan aromin.
Pekoniarominen savuhauki
Ainekset
Työvaiheet
- Ripottele suola hauen sisälle ja ulkopuolelle, kääräise kala voipaperiin ja anna maustua jääkaapissa pari tuntia. Pyyhi ylimääräinen suola pois.
- Ripottele pippuri hauen sisälle, levitä pekoniviipaleita ja yrttejä päälle ja sisään. Nosta kala savustuslaatikon ritilälle ja savusta noin 30 minuuttia.
- Tarkista kalan kypsyys. Jos selkäevä irtoaa helposti, kala on kypsä.
Vinkki! Sama ohje käy muillekin kokonaisille kaloille, esimerkiksi kuhalle.
Lohi-avokadorulla. On sentään kyse lehdestä, joten kieliasu kannattaisi tarkistaa ennen julkaisemista.
Anteeksi, aiheeton palaute! Jutussa käytetty fontti jättää yhdysmerkin lähes näkymättömiin! :/