
Porsaanliha hautuu maukkaaksi punaisella currytahnalla maustetussa kookosmaidossa.
Possucurry
Ainekset
Työvaiheet
- Ota suikaleet ajoissa huoneenlämpöön. Kuumenna öljy korkeareunaisessa paistinpannussa, lisää pannulle punainen currytahna ja kuumenna sitä pari minuuttia. Lisää suikaleet ja paista kullanruskeiksi.
- Kaada kookosmaito lihojen päälle ja keitä noin 30 minuuttia miedolla lämmöllä. Lisää lopuksi kastikkeeseen valutetut ananaspalat, hienonnettu chili, kalakastike ja fariinisokeri. Tarkista maku.
- Koristele tuoreilla basilikanlehdillä ja limetinlohkoilla. Tarjoa basmatiriisin kanssa.
Lappilainen pottuvoi l pottumuusi tehdään käsin survomalla puikulapotuista, johon lisätään voita, kokomaitoa ja ripaus suolaa.
EI KONEELLA ! Suutuntumaa pittää olla, pienet pottupaakut kuuluu asiaan.
Koneella tulee liisteriä eikä pottumuusia