Kanakormassa maistuvat curry, inkivääri ja chili.
Cashew-kanakorma
Ainekset
Työvaiheet
- Valmista ensin mausteseos.
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna pieniksi kuutioiksi. Mittaa kaikki mausteseoksen ainekset mortteliin ja murskaa tasaiseksi tahnaksi.
- Leikkaa broilerin rintafileet reiluiksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna sipuli.
- Kuumenna kylmäpuristettu kookosrasva paistokasarissa. Lisää mausteseos ja kuullota miedolla lämmöllä noin 3–4 minuuttia. Mausteseos ei saa ruskistua.
- Lisää joukkoon sipulikuutiot ja jatka kuullottamista pari minuuttia. Lisää broilerin fileepalat, paseerattu tomaatti ja kookoskerma. Mausta ruokosokerilla ja suolalla.
- Kypsennä hiljalleen poristen kannen alla 12–15 minuuttia, kunnes broilerin palat ovat kypsiä.
- Paahda cashewpähkinöitä kuivalla pannulla pari minuuttia, kunnes ne ovat kauniin kullanruskeita. Lisää kastikkeen joukkoon.
- Tarjoa kormakastikkeen kanssa basmatiriisiä.