Kotimainen ohra sopii mainiosti broilerin lisäkkeeksi.
Kanankoipia ja parmesaaniohratto
Ainekset
Työvaiheet
- Halkaise paprika ja poista siemenet. Suikaloi ja leikkaa kuutioiksi.
- Kuori ja silppua sipuli.
- Öljyä 2 litran vetoinen uunivuoka.
- Kääntele kaikki kuivat aineet, myös juustoraaste, vuoassa sekaisin. Lisää vesi-kuohukermaseos ja murennetut liemikuutiot.
- Kypsennä 200 asteessa uunin alatasolla vajaa tunti.
- Lisää broilerinkoivet ja jatka kypsentämistä vielä 20 minuuttia.
- Vinkki! Jos käytät vuokaan isoja koipireisiä, vaativat ne noin puolen tunnin kypsennyksen.
Lappilainen pottuvoi l pottumuusi tehdään käsin survomalla puikulapotuista, johon lisätään voita, kokomaitoa ja ripaus suolaa.
EI KONEELLA ! Suutuntumaa pittää olla, pienet pottupaakut kuuluu asiaan.
Koneella tulee liisteriä eikä pottumuusia